Winkelwagen is leeg

4 items tagged "elektrische sigaretten"

Resultaten 1 - 4 van 4

Webshop voor e-sigaretten en toebehoren

Category: Nieuws
Gemaakt op donderdag 17 juli 2014 17:04

Liquid Smoker heeft diverse winkels in NL waar je voor meer informatie en service kunt langskomen.

Tevens is er een handige webshop waar je online je rookwaren kunt bestellen

Wij leveren in Duitsland, België en Nederland

Liquid Smoker Sittard

Category: Fysieke Winkels
Gemaakt op vrijdag 06 juni 2014 11:32

Liquid Smoker - Voorstad 3B (Centrum) - 6131 CP - Sittard  Routebeschrijving 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 18:00

Woensdag: 10:00 - 18:00

Donderdag: 10:00 - 21:00

Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Telefoon: 046-4266944

Betalingsmogelijkheden: Contant en Pinnen

Op deze locatie kunt u ook online bestellingen afhalen, gelieve dit aan te geven bij het plaatsen van uw bestelling.

Collectie: Kangertech clearomizers & Starterkits, Innokin MOS's & Clearomizers, Ijoy MOD's & clearomizers, Aspire Clearomizers, Accessoires, E - Hookah, Kamry e-pipe, 

Liquids: Absolute Virgin Vapor, Joyetech VG, Dekang Silver Label

 

 

Wij zoeken nog een franchiser voor dit filiaal. Interesse? Klik hier

Zakelijke distributeur/groothandel elektrische sigaretten

Category: Zakelijk
Gemaakt op dinsdag 19 maart 2013 20:42

Groothandel (wholesale) Elektrische sigaretten

(UPDATE: WEBSHOP IS BIJGEWERKT)

Wilt u elektrische sigaretten kopen voor uw winkel of bedrijf in Nederland, België of Duitsland?

Liquid Smoker is distributeur e-sigaretten en onderdelen met bijbehorende liquids. Wij kunnen grote hoeveelheden leveren tegen scherpe tarieven. 

Sinds kort kunt u de producten via onze webshop bestellen. Onze levertijden zijn doorgaans 3-7 werkdagen en tevens hanteren wij een minimale orderhoeveelheid van € 100.

Wij gaan eerst uw kvk  en BTW nummer controleren en als alle gegevens volledig zijn ingevuld wordt uw account geactiveerd en kunt u online onze prijzen bekijken. Dit kan 24-48u in beslag nemen.

Wij kunnen op aanvraag BTW vrij leveren in Nederland, België en Duitsland! Vraag naar de voorwaarden.

Merken: FlavorArt, Anyvape, Vision, Kangertech, Joyetech(België), Dekang, Vapegear, Ismoka, Smoktech, Innokin enz.

Hoe werkt het e-roken?

Category: Informatie
Gemaakt op zaterdag 16 maart 2013 00:41

Zo werkt E-Roken

De E-sigaret of elektrische sigaret is een vloeistofverdamper die dezelfde rookervaring biedt als een tabaksigaret. Sinds 2007 zijn deze sigaretvervangers op de markt en in ontwikkeling. Denk dan vooral niet aan de SuperSmoker of soortgelijke types, de huidige generatie elektrische sigaretten is technologisch veel geavanceerder en levert dan ook veel betere en duurzamere rookbeleving. De E-sigaret is bij geregeld gebruik veel goedkoper dan een tabaksigaret en door het ontbreken van de schadelijke stoffen ook nog gezonder te noemen. De rookervaring van een E-sigaret is hetzelfde: de verdamper ontwikkelt een damp die ingeademd kan worden. De E-roker kan zelf kiezen of en hoeveel nicotine daarbij wordt verdampt. De vloeistoffen (E-Liquids) hebben verschillende smaken en sterktes, van 0 tot 24mg.

Dampen is echt wezenlijk anders dan roken, maar biedt wel dezelfde ervaring. Als je gewoon rookt, neem je vaak een korte teug van de sigaret. Bij het E-roken krijg je met diezelfde techniek niet genoeg damp binnen om dezelfde rookervaring te krijgen. Bij een E-sigaret duurt een teug ongeveer 4 seconden en daarna inhaleer je de damp. Op deze manier produceert de E-sigaret voldoende damp en wordt de smaak voller. Het vergt dus enige oefening met de E-sigaret om te kijken welke methode het beste bij je past.  

De E-sigaret bestaat uit een vloeistofreservoir dat bijgevuld kan worden, een batterij en een verdamper (‘atomizer’ of ‘cleartomizer’) die de vloeistof verdampt tot rook. De batterij is met een usb-kabel (met stopcontact-adapter) op te laden via de PC of laptop. 

De E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende tabaksmaken, fruitsmaken, mintsmaken maar ook bijvoorbeeld koffie en snoepsmaken. Daarnaast bevat E-liquid nicotine, variërend van 0 tot 24mg. Wij leveren alleen gecertificeerde Joyetech en Liquidsmoker E-liquid. Op internet zijn vele soorten E-liquid te verkrijgen, waaronder helaas ook veel imitatieproducten. Maar pas daarbij op! De kwaliteit en integriteit van die producten zijn niet gewaarborgd.

De E-liquid bevat vaak als hoofdbestanddeel de vloeistof propyleenglycol. Dit is een niet-carcinogene en niet-giftige vloeistof en wordt in de EU in diverse producten gebruikt. De geur en smaakstoffen zijn E-additieven die ook in voedsel gebruikt worden. De E-liquid bestaat in nicotinedoseringen van xhigh, high, medium, low en non. In milligrammen: 24, 16, 11, 6 en 0.

  • 24 xhigh = zware shag, sigaar
  • 18 high = shag, normale/medium sigaretten
  • 11 medium n = medium sigaretten
  • 6 low lite = ultralite sigaretten
  • 0 non = geen sigaret

Een E-sigaret bestaat uit een oplaadbare batterij, een verdamper en een vloeistoftankje. Dit tankje vul je met de gewenste smaak en sterkte E-liquid en bevestig je daarna op de atomizer. Bij elke ‘hijs’, bij sommige modellen moet je daarbij het knopje van de batterij indrukken, ontstaat er damp die via het mondstuk kan worden geinhaleerd. 

Een starterset bestaat meestal uit twee complete E-sigaretten inclusief batterijen, atomizers, een oplader en een paar lege tankjes. De batterijen zijn over het algemeen 650mAh op 3,7 volts en voorzien bij continu dampen de gebruiker ongeveer drie uur lang van goede damp. De batterijen zijn met een USB-kabel op te laden. Een batterij kan wel zo’n driekwart jaar meegaan bij standaard gebruik. De atomizer gaat gemiddeld maar een maand lang mee, soms korter. Het hangt sterk af van de frequentie en intensiteit van het gebruik. 

De E-sigaret is stukken minder ongezond dan de tabaksigaret. De nicotine-houdende vloeistoffen verdampen natuurlijk wel het giftige nicotine, maar echter geen teer, koolmonoxide, arseen of één van de andere circa 40 kankerverwekkende gassen die bij een tabaksigaret ingeademd worden. En ook het schadelijke 'mee-roken' behoort tot het verleden.

Voor meer informatie over de gezondheidsaspecten, onderzoeken en wetgeving omtrent E-roken vind je hier het meest actuele rapport van het Kenniscentrum E-roken. En natuurlijk is helemaal niet roken of dampen nog het gezondst. 

 

EasyTagCloud v2.4 Free

Vanaf € 75 Geen Verzendkosten

Levering ook in Duitsland & België

Goede Klantenservice & Uitgebreid Advies 

Stenen Winkels in Heerlen & Sittard