Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

0
PDFPrinten

Steve's Job - Dekang Europe Cloud Range

Dekang - 10ML - Hoog VG
3,95 €
Bedrag BTW: 0,69 €
×
Nicotine:
Beschrijving

DEKANG - CLOUD RANGE

Deze e-liquids zijn gemaakt voor lagere ohm waardes en hogere wattages. Het is een balans tussen meer rook en het behoud van de smaak.

Geschikt voor hogere wattages tot 40W, presteert het beste met coils met een weerstand tussen 0.5-1.0 ohm


Verpakking: 10ML

Smaak: Steve's Job

Verhouding:  70% VG / 30% PG

Kindveilige sluiting, extra bijsluiter 

In verband met de wetgeving TPD2 en het huidige reclame verbod op tabaksproducten en elektronische sigaretten mogen we bij onze producten niet meer informatie geven dan is toegestaan. Wij geven u alleen een kleine beschrijving over het product met de inhoud van de verpakking. Mocht u meer informatie willen omtrent dit product dan kunt u naar een van onze filialen komen en daar zullen onze professionele verkopers u helpen met al uw vragen. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wel beschrijven wij de technische gegevens van onze producten in verband met de veiligheid en informatieve verplichting voor onze klanten. Dit is ook ter bescherming van u in het kader van het warenwet besluit algemene productveiligheid.

Meer tips en informatie over het gebruik van e-sigaretten en e-liquids kunt u terugvinden in onze kennisbank

 

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview