Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Wij zoeken enthousiaste ondernemers die willen participeren in een trendy en hedendaagse formule met een lage instapprijs. 

De formule voorziet in de meest actuele artikelen op het gebied van de elektronische sigaret (Damper) en toebehoren. Het voor de winkels speciaal ontwikkelde winkelinterieur heeft een eigentijdse en trendy uitstraling. Liquid Smoker staat voor goede service en advies, mooie winkels en een top collectie. Wij richten ons op het midden en hoge segment van de markt. 

Voor u is het extra interessant om nu te beginnen met een winkel in e-sigaretten omdat dit nu nog een opkomende markt is en zal in de toekomst alleen maar groter worden. Er staat een professioneel en gezellig team achter u dat altijd zal ondersteunen, u staat er dus nooit alleen voor. Dit is de kracht van een goed georganiseerde franchise formule. 

20% van alle onafhankelijke winkels hebben succes in de eerste 5 jaar

80% van alle franchise winkels hebben succes in de eerste 5 jaar !


Wij ondersteunen o.a. bij:

 • Marketing
 • Personeelszaken
 • Bedrijfsvoering
 • Productkennis
 • Visual Merchandising
 • Boekhouding
 • Inkoop
 • Verkoop 

Om een soepele start mogelijk te maken geven wij u een:

 • Cursus productkennis
 • Cursus verkoop

Heeft u ondersteuning nodig op andere vlakken dan kunt u dit aangeven en wordt hier op ingespeeld  

Tevens leveren wij u een gratis webshop. 

 Waarom een franchise winkel beginnen?

Zelfstandigheid voor de betrokkenen
Zowel de franchisegever als de franchisenemers zijn zelfstandig ondernemer. De wederzijdse belangen worden vooraf in een contract vastgelegd. Door de samenwerking is het mogelijk, dat de franchisenemer een zo hoog mogelijk rendement met zijn bedrijf kan maken.

Gemotiveerde dienstverlening en persoonlijke inzet
De franchisenemers zijn in hun hoedanigheid van zelfstandig ondernemer volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in hun eigen bedrijf. De motivatie en de persoonlijke inzet staan daarom op een hoog niveau.

Hogere omzet en lagere kosten
Door de professionele benadering van de markt maakt de franchisenemer veelal een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. De franchisenemer kan immers profiteren van de professionele marketing, ervaring en ondersteuning van de franchisegever. Grootschaligheid geeft kostenvoordelen.

Minder ‘personeelsproblemen’
De personeelsbezetting is een verantwoordelijkheid van de franchisenemer. Bijvoorbeeld bij ziekte van medewerkers zal hij zelf zijn bezetting regelen. Ook is een franchise-organisatie minder conjunctuur-gevoelig: de loonsom is veel lager, waardoor loonsverhogingen minder snel effect hebben op de bedrijfsresultaten.

Uniforme uitstraling, dus scherpere profilering
De herkenbare uitstraling is één van de belangrijkste formulekenmerken van een moderne keten van bedrijven. De franchisegever is verantwoordelijk voor de uitstraling, dus voor alles, waarmee de organisatie zich in de markt wil onderscheiden.

Centrale leiding en kleine overhead
Om slagvaardig in de markt te kunnen concurreren is centrale leiding binnen het samenwerkingsverband nodig. Doorgaans vragen gedreven franchisenemers minder aandacht van het management dan filiaalleiders. Dit resulteert direct in lagere overheadkosten: minder rayonleiders, kleinere (of geen) personeelsafdeling enzovoorts.

 • Andere voordelen zijn:
  De franchisegever neemt de franchisenemer een deel van de werkzaamheden voor en tijdens de startfase uit handen. Een aantal "beginnersfouten" wordt daardoor vermeden. De franchisegever kan zelf over de know-how beschikken, dan wel gespecialiseerde mensen inhuren.
 • De franchisenemer krijgt toegang tot de know-how van de franchisegever en krijgt permanente begeleiding.
 • De herkenbaarheid van de formule voor de klant, d.i. de afnemer van de diensten en/of producten wordt gestimuleerd door een uniforme uitstraling en een gemeenschappelijke naam (handelsnaam en merk).
 • De franchisenemer kan gebruik maken van centrale, dus betere afspraken met bijvoorbeeld de leverancier, de bank, de accountant en het reclamebureau.
 • De franchisegever kan training en opleiding van franchisenemers en hun personeel (laten) verzorgen.
 • Aan de hand van cijfermatige gegevens kan bedrijfsvergelijking worden uitgevoerd om zo van elkaar te leren en resultaten van de franchisenemer en -gever te optimaliseren.
 • Investeringen zijn door de ruime ervaring van de franchise-organisatie vrij nauwkeurig te bepalen, waardoor financiële tegenvallers beperkt kunnen blijven. Vaak kan door franchisenemer gebruik worden gemaakt van een financieringsarrangement.
 • Een franchisenemer kan zich meer toeleggen op de commerciële kant van de onderneming zoals verkoop van producten en/of diensten, after sales service en presentatie, dan zijn niet samenwerkende collega/concurrent. Dit komt dikwijls tot uitdrukking in een hogere omzet door de professionele aanpak en lagere kosten door schaalvoordelen als gevolg van de samenwerking. De winst blijft bovendien bij de zelfstandige ondernemer/ franchisenemer.
 • Zowel juridisch als economisch blijft de franchisenemer zelfstandig. De zelfstandigheid wordt mede gewaarborgd door de overeenkomsten die tussen partijen gesloten worden.
 • De overeenkomsten gelden voor een bepaalde periode, meestal vijf jaar. Na deze periode staat het de franchisenemer in beginsel vrij de samenwerking te beëindigen.

 

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Ramon Pruisscher

046-4266944

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hieronder een impressie van onze huisstijl. Deze stijl zal in elke winkel geïmplementeerd worden om zo een uniforme en trendy uitstraling te geven aan onze winkels. Achter de kasten en panels is een blauwe LED strip geïntegreerd voor dat extra moderne tintje. De kasten hebben een opslagruimte om extra voorraad overzichtelijk op te slaan. Voor de klanten zal een kleine bar aanwezig zijn waar smaakjes uitgeprobeerd kunnen worden of gewoon voor een gezellig babbeltje.

Aan de buitenkant van de winkel zal duidelijk het Liquid Smoker logo aanwezig zijn. Eventueel op de gevel of op de ramen. Een extra mogelijkheid is een beachflag voor de winkel.

Ons filiaal in Sittard is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl. Hier kunt u eventueel een kijkje komen nemen om zo een beter beeld te krijgen van ons concept

liquid smoker franchise
liquid smoker franchise 2

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview