Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

ZICHTTERMIJN

Elektrisch roken toch niets voor u? Of heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld? Indien ongebruikt kunt u ter aller tijden, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangt van uw bestelling de producten retour sturen. Beschadigde artikelen alsmede geopende artikelen die steriel/hygiënisch waren verpakt worden niet gecrediteerd. Uitgezonderd van retourrecht zijn alle e-Liquids.

ALGEMEEN

Met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen krijgt u op alle e-sigaretten met een ingebouwde batterij 3 maanden garantie en op e-sigaretten en mod's zonder batterijen 6 maanden garantie.

* Op alle gebruiksartikelen zoals atomizers, clearomizers enz. rust een DOA garantie (Death On Arrival). Dit houdt in dat wanneer u een product ontvangt dat bij aankomst niet blijkt te werken, dit product vervangen zal worden, mits u deze retour zendt naar het door Liquidsmoker.nl aangegeven retour adres, en er op dezelfde dag van ontvangst een melding via email hiervan is gemaakt. 

* Retourzendingen dienen gedaan te worden in een bubbel envelop. Een gewone envelop beschermt  de producten niet voldoende tegen de sorteermachine van POSTNL. De kosten van retourzending zijn ten laste van de verzender. 

* Zodra het DOA artikel is ontvangen, en gecontroleerd is op het door de koper aangegeven probleem, wordt er bij het vaststellen van defectie kosteloos een vervangend exemplaar toegestuurd.
Gebruiksartikelen zijn bijvoorbeeld: atomizers, clearomizers, cartomizers, tankjes, mondstukken enz.. Aangeraden wordt om een artikel bij ontvangst direct te controleren op werkzaamheid. Een verstuiver buiten de DOA garantie (nadat deze in gebruik werd genomen) valt dus niet onder de garantie

* Op batterijen en laders rust één maand garantie. Gebruik nooit een USB adapter met een hoger voltage/output spanning dan 5V! Het uitwisselen van door ons geleverde batterijen/USB laders/adapters met elders aangekochte batterijen/USB laders/ adapters valt onder uw eigen risico en kan niet verhaald worden op garantie. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen +- 250 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt dus niet onder de garantie.

* Ongesealde liquids kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd.

* Liquidsmoker.nl is niet aansprakelijk voor problemen door verkeerd gebruik van de artikelen en/of liquids.  

* Het gebruik van een elektronische sigaret is geheel voor eigen risico. Liquidsmoker.nl is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen die ontstaan door het gebruik van een elektronische sigaret en/of liquids.
 
Bij retourenringen dient u altijd een kopie van uw bestelling bij te voegen!
 
 

RETOUR ADRES:

 
Liquid Smoker
T.a.v. Afdeling Retouren
Oranje Nassaustraat 12
6411LH Heerlen

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview