Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

 

Door onze jarenlange ervaring in de e-sigaretten branche kunnen wij u goed adviseren wat het beste in uw winkel, restaurant of cafe past. De e-sigaretten zullen in de loop der jaren de gewone sigaretten grotendeels gaan vervangen daarom mis deze kans niet en profiteer ook van de nieuwe trend! 

Bij LS groothandel kunt u gemakkelijk online bestellen in de webshop. Ook hebben wij vertegenwoordigers in het zuiden van het land die u eventueel kunnen komen bezoeken voor een presentatie of order. Grote hoeveelheden van een enkel artikel kunnen wij aanbieden voor een scherpere prijs, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ook producten welke wij niet in onze collectie voeren kunnen wij op aanvraag aan u leveren. Kortom bij Liquid Smoker zakelijk is alles mogelijk.  

AANMELDEN ALS BEDRIJF BIJ LS GROOTHANDEL

Het gebruik van de groothandel is uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Meld uw bedrijf aan met knop hieronder. Let op een geldig btw nummer en/of KVK nummer is verplicht. Voor klanten buiten Nederland is alleen een BTW nummer verplicht. Voor de Nederlandse klanten zijn beide verplicht. Na het invullen van uw gegevens worden deze gecontroleerd en zal uw account door een administrator geactiveerd worden. Wanneer uw account geactiveerd is zult u een mail hierover ontvangen.

Voorwaarden: Geldig BTW en\of KVK nummer (Bedrijven buiten NL moeten verplicht een BTW nummer invoeren)

Let Op: Stuur ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u zich geregistreerd heeft en graag een groothandels account wilt aanvragen.

 

 

 

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview