Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Propyleen glycol is een heldere, kleurloze, siroopachtige vloeistof die geen geur of smaak heeft. Het is een synthetische vloeistof die vocht opneemt en oplosbaar is in water. Propyleen glycol komt vanuit de petrochemische industrie.

Propyleen glycol wordt gebruikt in de voedings, cosmetiche-, farmaceutische- en chemischeindustrie. Het is een vloeistof die op vele manieren gebruikt kan worden. Dit betekend ook dat men heel veel weet over de veiligheid van dit produkt. Propyleen glycol wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in anti-vries. Het is goedgekeurd voor gebruik in voeding, cosmetica en medicijnen. Er zijn nog nooit gezondheidsproblemen ontstaan door het gebruik van dit middel, in de tientallen jaren dat het gebruikt wordt.

Een eigenschap van PG is dat deze eenvoudig andere stoffen opneemt en heeft dus een bindfunctie. Aan de PG kunnen dan ook eenvoudig smaakstoffen en nicotine worden toegevoegd waardoor je tijdens het roken/dampen de smaak proeft en de nicotine binnenkrijgt. Propyleen Glycol is niet giftig en wordt niet alleen gebruikt in e-liquids maar ook in voeding, geneesmiddelen en cosmetica. Je treft deze stof bijvoorbeeld ook aan in veel frisdranken. Naast de bindfunctie van smaken heeft de PG ook de eigenschap om vloeistof langer vers te houden. De PG vloeistof is dun en verdampt gemakkelijk. In tegenstelling tot VG ontstaat er een minimale rookwolk. Veel PG zorgt voor een scherpere ervaring in de keel welke ook vaak ‘throat hit’ wordt genoemd.

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview