Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Uitstalverbod Online verkoop e-sigaretten

Wegens de nieuwe regelgeving mogen wij vanaf 1-1-2021 geen afbeeldingen meer tonen bij veel producten en alleen noodzakelijke informatie vermelden. Meer informatie over de nieuwe regelgeving


Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Plantaardige glycerine (glycerol) is een koolhydraat dat in de meeste gevallen is afgeleid van plantaardige oliën. Het wordt gebruikt als zoetstof en als ingrediënt van cosmetische producten. Het wordt ook gebruikt in plaats van alcohol om botanische extracten te trekken. Plataardige glycerine in e-liquids zorgt voor de damp (rook). De meest e-liquids bevatten VG (Vegetable Glycerine = vegetarische glycerine) omdat het een betere damp pluim geeft dan propyleen glycol (PG). Nadeel van VG is dat het een mindere rook hit (rookgevoel) geeft en het is wat dikker waardoor de levensduur van de verstuivers achteruit gaat en de doorstroom minder efficiënt verloopt. Daarnaast smaakt het wat zoetig.

VG staat voor Vegetable Glycerin en is 100% plantaardig. De VG zorgt voor de dampwolk waarmee de rookbeleving wordt verhoogt. VG heeft van zichzelf een zoetere smaak en is op basis van plantaardige olie. Ook VG is niet schadelijk voor de gezondheid en komt zelfs van nature al in het lichaam voor. Een van de eigenschappen is dat de VG vloeistof een stuk dikker en stroperiger is in vergelijking tot PG. Hierdoor is een heel hoog VG percentage (+80%) niet geschikt voor elke e-sigaret. Doordat de meeste liquids zowel PG als VG bevatten is de vloeistof dun genoeg om te gebruiken in elke e-sigaret.

Een bijkomend kenmerk van VG is dat deze zachter aanvoelt voor de keel. Hoe hoger het VG gehalte in je e-liquid, hoe milder het voor de keel aanvoelt. Een heel hoog VG gehalte kan er voor zorgen dat je de rook niet in de keel voelt (throat hit) waardoor je niet de rookervaring krijgt waar je wellicht naar op zoek bent. Rook je een liquid met nicotine dan kun je het beste een 70% PG/30% VG of 65% PG/35% VG verhouding kiezen.

 

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview