Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Krijgt u wel eens vaker vloeistof in de mond bij het gebruiken van de e-sigaret?

Dit kan meerde oorzaken hebben. Meestal is dit te wijten aan goedkope tanks of het verkeerd gebruik ervan. Als je vloeistof in de mond krijgt is dit meestal geen groot probleem omdat dit maar een hele kleine hoeveelheid nicotine bevat. Krijg je blaasjes of andere irritaties dan is het aan te raden om even langs de huisarts te gaan. Lees verder voor meer tips.

Ook is e-sigaret roken een hele andere manier van roken dan normale sigaretten. Bij de e-sigaret moet je rustig inhaleren. Het maakt namelijk niet uit of je hard of zacht inhaleert. U moet zich realiseren dat wanneer u op het knopje van de batterij drukt daardoor de coil (verdamper) geactiveerd wordt. Door deze activatie gaat de coil zich verwarmen. Door de coil loopt de wick (lontje) dat vol zit met de liquid. Doordat de coil verwarmt wordt de liquid verdampt. Wanneer u bij het indrukken van het knopje op de batterij direct een heel kort haaltje neemt dan krijgt de vloeistof amper de kans om te verdampen. Daardoor produceert u slechts een heel klein dampwolkje en zuigt u tevens wat vloeistof op omdat deze niet de kans heeft gehad om te verdampen. Het beste resultaat krijgt u door minimaal 2 á 3 seconden rustig en langzaam te inhaleren tijdens het indrukken van het knopje op de batterij. Op die manier krijgt de vloeistof de kans om volledig te verdampen wat niet alleen resulteert in een grotere dampwolk, maar er ook voor zorgt dat u veel meer het gevoel krijgt dat u rookt.

Enkele tips:

  • Zorg dat uw producten altijd van goede kwaliteit zijn
  • Vul het tankje op tijd bij
  • Laat bij nieuwe branders altijd eerst de vloeistof er rustig in trekken
  • Inhaleer 5 x zonder op de knop te drukken bij nieuwe branders. 
  • Inhaleer rustig (Bij hard inhaleren kan de vloeistof omhoog komen) 
  • Vervang branders regelmatig (tussen de 2 en 6 weken)
  • Draai de brander altijd goed aan
  • Onderhoud uw tank regelmatig (schoonmaken)

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview