Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Maakt uw esigaret een knetteren geluid als u op het knopje drukt of wordt de batterij van uw esigaret zeer warm? Hier kunt u diverse tip en uitleg krijgen of waarom uw esigaret juist veel geluid maakt of warm wordt.

De esigaret wordt warm (tank)

Het is normaal dat e-sigaretten warm worden. De verdamper moet de vloeistof verdampen en dat gaat niet zonder dat de brander warm wordt. Als de esigaret opeens warm wordt in je broekzak of tas is deze meestal niet uitgeschakeld en komt de knop ergens tegenaan zodat hij uit zichzelf gaat branden. Het is daarom heel belangrijk om de esigaret altijd uit te zetten als je hem in je broekzak of tas opbergt.

De esigaret maakt een knetterend geluid.

Het geluid komt van de brander die de vloeistof aan het verdampen is. De sterkte van het geluid ligt ook vaak aan het type esigaret. Er zijn modellen die heel rustig zijn maar er zijn ook modellen die meer geluid maken. Ook kan dit aan de vloeistof liggen. Bij vloeistoffen met veel PG zal de esigaret meer geluid maken dan met vloeistoffen met een hoog VG gehalte.

De esigaret wordt warm bij het opladen (batterij)

Het is geen probleem als de batterij een klein beetje warm wordt bij het opladen, dit is volkomen normaal. Wordt de esigaret extreem warm bij het laden dan gebruikt u waarschijnlijk geen originele lader. Veel laders zijn te sterk voor e-sigaretten zoals die van telefoons. Gebruik altijd een lader met een output niet meer dan 1A of 1000mA.

De batterij van mijn mod wordt heel warm

Omdat mods meestal een hoger vermogen hebben als de normale esigaretten vraagt dit natuurlijk ook meer van de batterijen. Hierdoor kunnen de batterijen warm worden als je vaak achter elkaar inhaleert. Geef de mod ook tijd om af te koelen bij overmatig gebruik. De meeste mods hebben een beveiliging erin dat als de batterij te warm wordt de mod zichzelf uitschakelt.

 

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview