Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Uitstalverbod Online verkoop e-sigaretten

Wegens de nieuwe regelgeving mogen wij vanaf 1-1-2021 geen afbeeldingen meer tonen bij veel producten en alleen noodzakelijke informatie vermelden. Meer informatie over de nieuwe regelgeving


Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

De ICR E-sigaret batterij met pcb (ICR protected) is uitermate geschikt voor de standaard mid-size (eGo type) E-sigaret als deze niet beschikt over geregelde spanning (> 4,5 Volt) en/of vermogen (> 10 Watt). De afgenomen stroom blijft binnen de grenzen voor dit type batterij. Zeker bij de niet geregelde standaard E-sigaret is er sprake van een constant gebruik op 3,7 Volt en is het zeer welkom als de batterij dat zo lang mogelijk vol kan houden. De PCB is weer handig omdat de niet geregelde E-sigaret vanwege de ontbrekende microprocessor unit geen ingebouwde beveiliging heeft tegen diep ontladen.

De IMR/INR E-sigaret batterij zonder pcb (IMR/INR unprotected) is uitermate geschikt voor de Advanced Personal Vaporizer en de mechanische mod (al dan niet met geregelde spanning en/of vermogen). Veel van de huidige APV’s hebben de mogelijkheid te boosten tot wel 12 Volt of 50 Watt (sommige gaan wel tot 100 Watt en nog hoger) en dat vergt nogal wat van de batterij(en) natuurlijk. We hebben nu een batterij nodig die voor kortere perioden zwaar kan worden belast. De beveiliging tegen diep ontladen wordt bij de APV’s keurig overgenomen door de elektronica in deze apparaten. Meestal rond de 3,2 Volt verschijnt de melding “Low battery” op het scherm. Gebruik je de IMR/INR-batterij in een mechanische mod kan je altijd een Kick of Fuse plaatsen als beveiliging, echter dat beperkt je ook in het wattage bereik.

De ICR zonder pcb (ICR unprotected) is geschikt voor de APV die bijvoorbeeld geregelde spanning biedt tussen 3,7 en 3,3 Volt. Geen hoge stromen en de beveiliging wordt weer overgenomen door de microprocessor unit. Deze toepassing komt minder vaak voor als de hierboven genoemde toepassingen en dat is niet voor niets. Een van de eerste modellen van de Joyetech eVic wordt bijvoorbeeld ook met een ICR unprotected af fabriek geleverd. Spanning kan geregeld worden tot maximaal 5 Volt en het vermogen tot maximaal 11 Watt. Beveiliging wordt geleverd met de microprocessor unit. Joyetech heeft dus met deze APV gekozen voor uithoudingsvermogen.

 

De regel die je over het algemeen gewoon moet aanhouden is dat je geen ICR unprotected batterij kan gebruiken in een Mod.

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview