Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Propyleen glycol (pg):

Een kleurloze en reukloze niet-toxische viskeuze vloeistof met hygroscopische eigenschappen, welke o.a. wordt toegepast:

  •  In voeding en cosmetica om vocht vast te houden
  •  Als oplosmiddel voor kleur- en smaakstoffen
  •  Als dampvloeistof in rookmachines in discotheken

Propyleen glycol is goedgekeurd voor consumentengebruik en is niet schadelijk voor de gezondheid. Het kan bij sommige mensen wel een allergische reactie oproepen en/of een droge mond veroorzaken. Propyleen glycol als 100% basis voor de E-Liquid geeft een matige damp, een goede smaak alsmede een goede throat hit of flash/gier (gevoel in de keel bij het inhaleren). Pg is de smaakdrager in vloeistoffen.

Plantaardige (vegetable) glycerine (vg):

Een viskeuze kleurloze vloeistof meestal afkomstig van plantaardige olie, soms ook van dierlijk vet. De stof smaakt zoet en is niet giftig. Wordt onder andere toegepast in:

  •  Voeding
  •  In medicijnen voor een verzachtend effect
  •  In cosmetica als vocht vasthoudend middel

Vegetable glycerine is goedgekeurd voor consumentengebruik en is niet schadelijk voor de gezondheid. Vegetable glycerine als 100% basis voor de E-Liquid geeft in vergelijking met pg veel meer damp, wat minder smaak en is wat zoeter, is zachter in de keel (minder throat hit) en wekt voor zover bekend helemaal geen allergische reacties op. VG verzorgt de dampontwikkeling in in e-liquid. 

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview