Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Liquid Smoker E-Juice is een eigen private label. Deze lijn vloeistoffen hebben een unieke formule die je bij geen andere navulling voor e-sigaretten terug kunt vinden! 

Bij de fruitsmaken is het aroma sterker gemaakt zodat je een echte fruitexplosie in je mond proeft. De tabaksmaken hebben veel diversiteit en sommige komen qua smaak dicht in de buurt van een echte sigaret. Bij de ene proef je een zoetje op de achtergrond en bij de andere komt je een lichte drop smaak tegen. Ook de gewone neutrale tabaksmaak kunt u terug vinden in onze vloeistoffenlijn.

De ingredienten zijn deskundig gecontroleerd en zijn allen op pharmaceutische basis gemaakt. De zuivere vloeistof zorgt ervoor dat de coil in uw clearomizer niet vroegtijdig verstopt raakt. Deze vloeistof kunt u in elke e-sigaret/clearomizer gebruiken en geeft een unieke dampervaring.

Liquid Smoker E-Juice voldoet aan alle producteisen geldende voor de EU.

Verschil PG en VG?

 

Liquid Smoker E-juice heeft 2 varianten namelijk de PG (Silver Line) en VG (Premium Line) lijn. De VG lijn is een Premium eliquid die extra voor subohm dampers is geproduceerd. Deze Premium liquid produceert veel rook en heeft de perfecte verhouding smaak. Ook voelt deze liquid veel zachter aan op de keel dan de PG lijn zodat je met grote wolken blazen geen keelpijn krijgt. De PG lijn is zeer geschikt voor in normale esigaretten, clearomizers en eGo modellen. Hij heeft een lekkere ervaring op de keel net zoals je deze bij een echte sigaret hebt en de smaak is een stuk intenser. Deze lijn is geschikt voor alle modellen esigaretten.

PG - Geschikt voor de meeste modellen!

  • Dunne Vloeistof
  • Intensere Smaak
  • Voelt iets harder aan op de keel 

VG - Beste voor Subohm dampen

  • Meer Rookontwikkeling
  • Zachtere Smaak
  • Voelt zachter aan op de keel
  • Dikke Vloeistof

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview