Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Beste Verhouding: 

Op bijna elk flesje aroma staat de beste verhouding om te mixen in percentages. Wordt dit niet aangegeven dan is 5% een goed percentage om mee te starten. Natuurlijk is de sterkte van de smaak heel persoonlijk. Er kan meer of minder aroma bijgevoegd worden naargelang uw persoonlijke voorkeur.

Ingrediënten die gebruikt worden in de aroma’s

Op de fles staan meestal alle ingrediënten die gebruikt zijn om het aroma te produceren. Je kan hierdoor altijd nakijken of de clearomizer bestand is tegen deze stoffen. Clearomizer die gemaakt zijn van polycarbon zijn bijvoorbeeld gevoelig voor triacetin, benzyl alcohol en ethyl alcohol.

 

VG vs PG Base

Hoe meer VG u mixt hoe minder smaak zal er overblijven. U moet dan meer aroma in uw baseliquid toevoegen. Dit kan oplopen tot +15%.  Bij PG Base heeft u minder smaakstof nodig omdat PG de aroma's versterkt. Dit is natuurlijk is dit ook weer heel persoonlijk en een kwestie van zelf testen 

Rijpen van de nieuwe gemaakte mix (Steeping)

Steeping in de context van E-Liquids voor de E-sigaret betekent eigenlijk niets meer dan dat je de E-Liquid de gelegenheid geeft te rijpen, of anders gezegd volwassen te worden en goed te mengen, zodat de smaak optimaal tot zijn recht komt. De smaak aroma’s moeten echt volledig in de basis vloeistof (de drager PG/VG) zijn opgenomen voor de optimale smaak tijdens het dampen. Zet het flesje tussen de 12 en 24 uur weg op een stofvrije, koele en donkere plaats. Niet de koelkast, gewone kamertemperatuur van een graad of 20. Na 12 tot 24 uur plaats je het eventuele vul tuitje terug en tevens de afsluitdop draai je goed op het flesje. Vervolgens schud je het flesje gedurende een 3 tot 5 minuten goed en stevig door. Lucht verversen: Door het zachtjes knijpen en loslaten druk je de aanwezige lucht eruit en wordt er nieuwe verse lucht in het flesje gezogen. Nu zet je het flesje met vul tuitje erop maar de afsluitdop eraf, weer voor 24 uur op de stofvrije, koele en donkere plaats weg. Na deze tweede periode van 24 uur plaats je de afsluitdop weer terug op het flesje en schud je het flesje nog eens een paar minuten goed door  en nu zou hij al klaar kunnen zijn. De meeste E-Liquids tonen een behoorlijk verschil in smaak na 48 uur en andere E-Liquids hebben een week of nog langer nodig. Een kwestie van zelf uitproberen. Er zijn meer methodes om de eliquid te steepen en hier zullen wij in een ander artikel op terug komen.

Meerdere Smaken mengen

Wanneer er meerdere smaken in eliquid worden gemixt is het verstandig om niet meer dan 8-10% aroma van de totale eliquid bij te voegen. Sommige aroma’s smaken niet meer lekker als er meer dan 10% inzit. Dit hangt natuurlijk ook af welk merk eliquid u gebruikt. Sommige heb meer aroma nodig en sommige minder om goed tot hun recht te komen.

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview