Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

 

 

 

LIQUID SMOKER STAAT VOOR SERVICE!


Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

Ondersteuning bij het zoeken naar een e-sigaret

Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een elektronische sigaret die het beste bij u past. Vul het contactformulier in en wij zullen u ondersteunen en advies geven op basis van uw oude rookpatroon en hoeveelheid. Vermeld precies hoeveel en wat u gerookt heeft en wij zullen u hierin adviseren.

Goede ondersteuning begint na uw aankoop!

Liquid Smoker zorgt ook voor een goede ondersteuning na uw aankoop. In tegenstelling tot andere winkels bent u bij ons geen nummertje en gaan wij met klachten altijd serieus en professioneel om. Tevens hebben wij een eigen reparatie afdeling met ervaren monteurs. Dit zorg ervoor dat wij altijd een snelle service kunnen bieden.

Ouder apparaat zonder garantie?

Ook hier kunnen wij extra service bieden door onze eigen reparatie afdeling. Breng uw apparaat langs in een van onze winkels of stuur hem op naar het hoofdkantoor. Onze monteurs zullen dan tegen een kleine vergoeding uw apparaat proberen te repareren.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 045-7370170

 

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview