Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Gewijzigde Openingstijden Carnaval

Heerlen + Roermond

24+25 februari gesloten

Sittard

24 februari gesloten

25 februari open!

NIEUWS

Stoppen met roken en overschakelen naar elektrische sigaretten is niet alleen beter voor de gezondheid, het kan ook jouw portemonnee ten goede komen. Je kan er namelijk een korting mee krijgen op de schuldsaldoverzekering. 

Als je een lening aangaat voor de aankoop van een huis, wordt je (bijna altijd) verplicht door de bank om ook een schuldsaldoverzekering af te sluiten. Die verzekering zorgt ervoor dat, als je zou sterven nog voor de lening volledig is terugbetaald, jouw naasten niet worden opgezadeld met die schuld.

Reactie op rapport RIVM “Gezondheidsrisico’s van e-sigaretten voor omstanders”

Het RIVM heeft op 5 juli eindelijk zijn onderzoek naar passief meedampen gepubliceerd met de titel “Gezondheidsrisico’s van e-sigaretten voor omstanders”.  Dit onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van staatssecretaris van Volksgezondheid Van Rijn, om te bezien of er noodzaak is tot het instellen van een wettelijk dampverbod, gelijk aan het rookverbod.

Het rapport is in het Nederlands, maar er is ook een Engels gedeelte dat veel uitgebreider ingaat op de gebruikte methoden en een veel diepere analyse geeft van de stoffen die zijn geanalyseerd en wat de mogelijke risico’s zijn voor gebruikers en omstanders.

Een onderzoek door het University College London uitgevoerd in opdracht van Cancer Research UK windt er geen doekjes om: het gebruik van e-sigaretten is – óók op de lange termijn – veel minder schadelijk dan gewoon roken, en het lijkt er bijzonder sterk op dat het gebruik van e-sigaretten net zo ‘schadelijk’ is als het langdurig gebruik van erkende nicotinevervangers zoals pleisters, kauwgom en sprays (NRT).

Liquid Smoker is de samenwerking aangegaan met het bekende merk "FUU" uit Parijs

FUU is een fabrikant van aroma's, E-liquids en basisvloeistoffen recht uit het hartje van Europa. Met hun uiterst goed geselecteerde producten proberen zij de Europese markt te veroveren. Liquid Smoker zal de distributie voor FUU in heel Nederlands op zich nemen zowel zakelijk als particulier. Heeft u nog premium aroma's nodig voor in uw winkel dan bent u bij FUU aan juiste adres!

Uit eigen ervaring hebben zij hele unieke smaken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De verschillende lijnen zullen elke damper aanspreken. Wat zoet naar zuur en van cake naar fruit, FUU heeft het volledige aanbod:

 

In 2015 rookte 16,9 procent van de Engelse volwassenen. In 2012 lag dit percentage nog op 19,3. In het land is daarmee het laagste aantal rokers ooit geregistreerd. 
 

Diverse Britse media melden dat op basis van gegevens van Public Health England (PHE). In totaal telt het land nu 7,2 miljoen rokers.

Er wordt meer gerookt onder mannen (19,1 procent) dan onder vrouwen (14,9 procent).

In 2015 zouden 2,5 miljoen rokers geprobeerd hebben te stoppen. Hiervan was een vijfde succesvol. Door de afname zijn er in totaal 14,6 miljoen ex-rokers in Engeland.

In het medische tijdschrift “Annals of Family Medicine” stond een artikel van prof. Ann McNeill waarin ze een hartgrondig pleidooi houdt voor de e-sigaret als hulpmiddel bij stoppen met roken. Ze vindt dat huisartsen en stoppen-met-roken-coaches de e-sigaret moeten aanbevelen aan hun rokende patiënten als schadebeperkend middel. Hieronder volgt een vertaling van haar artikel. Wanneer u arts bent en naar aanleiding van dit artikel nog vragen heeft, dan kunt u het beste contact opnemen met de auteur zelf; haar contactgegevens staan onderaan dit artikel.

Roken is bijzonder gevaarlijk, met meer dan 70 geïdentificeerde carcinogenen en duizenden andere giftige stoffen die in tabaksrook worden aangetroffen. Gemiddeld wordt het leven van rokers met 11 minuten verkort voor elke sigaret die wordt gerookt en stoppen met roken is zonder twijfel de meest belangrijke verandering die rokers kunnen doorvoeren om hun gezondheid te verbeteren. Daar roken vooral voorkomt bij de (kans-)armen in Westerse samenlevingen, is snelle actie geboden om alle rokers kansen te bieden om te stoppen, om toenemende gezondheidsverschillen als gevolg van roken te verminderen.

Reactie op rapport RIVM “Gezondheidsrisico’s van e-sigaretten voor omstanders”

Het RIVM heeft op 5 juli eindelijk haar onderzoek naar passief meedampen gepubliceerd met de titel “Gezondheidsrisico’s van e-sigaretten voor omstanders”.  Dit onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van Staatssecretaris van Volksgezondheid Van Rijn, om te bezien of er noodzaak is tot het instellen van een wettelijk dampverbod, gelijk aan het rookverbod.

Het rapport is in het Nederlands, maar er is ook een Engels gedeelte dat veel uitgebreider ingaat op de gebruikte methoden en een veel diepere analyse geeft van de stoffen die zijn geanalyseerd en wat de mogelijke risico’s zijn voor gebruikers en omstanders.

Publiekssamenvatting: onnodige paniekzaaierij

Hoewel gezondheidsinstanties zoals het Britse Royal College of Physicians en de Belgische Hoge Gezondheidsraad de e-sigaret bestempelen als een veiliger alternatief voor roken, staan de meeste Vlaamse huisartsen en tabakologen er nog steeds negatief tegenover. Dat blijkt uit een enquête door onderzoekers van de Thomas More Hogeschool en de KU Leuven.

Wie stoppen wil met roken, is het beste af met een e-sigaret, stelde de Britse Koninklijke Raad van Artsen vandaag. Volgens die raad heeft het gebruik van een elektronische sigaret nauwelijks nadelen - en juist veel meer voordelen. Nederland legt het gebruik voorlopig juist meer aan banden. Is de e-sigaret echt te mooi om waar te zijn?

Voor fans van spelklassiekers Flappy Bird en Snake is er een nieuwe manier om de games te spelen. Het is een Hongaarse man gelukt om de spelletjes te installeren op een e-sigaret. 
 

De man, Balázs Bank, gebruikt een VTC Mini, een e-sigaret met een display. De knop aan de rechterkant wordt gebruikt om het vogeltje omhoog te laten vliegen, de knoppen aan de linkerkant van het scherm worden gebruikt om te navigeren door het menu.

Hoe (on)gezond is de elektronische sigaret? Tot op heden heeft bijna iedere ‘expert’ er wel iets over gezegd. Een onafhankelijk onderzoek van Public Health England – onderdeel van het Britse Ministerie van Volksgezondheid – toont aan dat de e-sigaret aanzienlijk minder schadelijk is. 95% procent, om precies te zijn.

Vandaag is een nieuw onderzoek gepubliceerd in de New England Journal of Medicine. Wederom onderzoek naar de aanwezigheid van formaldehyde in de damp van e-sigaretten. De conclusie van het onderzoek vergt een kritische blik; er werd géén formaldehyde gemeten en er werd te veel formaldehyde gemeten. 
Een CE4 clearomizer zoals in dit onderzoek gebruikt is. Deze wordt normaal niet boven de 3.7 volt gebruikt.

Wat is nu de juiste conclusie van dit onderzoek?

Dit is een origineel bericht van Elektronische Sigaretten Bond Nederland
Volgens de Raad van State kleven aan het gebruik van een elektronische sigaret geen gevaareigenschappen, toch wordt over de e-sigaret hel en verdoemenis gepredikt. De landelijke brancheorganisatie Elektronische Sigaretten Bond Nederland spreekt van bewust demoniseren van de e-sigaret: "Hierdoor durven mensen de overstap naar de nagenoeg onschadelijke e-sigaret niet te maken, met als gevolg dat men blijft roken met alle gezondheidschade van dien."

GRATIS LINKBUILDING

Informatie over hoe u uw website link in onze database kunt plaatsen

Eén van de belangrijkste zaken bij zoekmachine optimalisatie het het zogenaamde linkbuilding. Google hecht namelijk grote waarde aan het aantal inkomende links naar je website.

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview