Deze website maakt gebruik van cookies
Om de website goed te laten functioneren moeten wij gebruik maken van cookies.
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Uitstalverbod Online verkoop e-sigaretten

Wegens de nieuwe regelgeving mogen wij vanaf 1-1-2021 geen afbeeldingen meer tonen bij veel producten en alleen noodzakelijke informatie vermelden. Meer informatie over de nieuwe regelgeving


Voor hulp en advies kunt u altijd langskomen in een van onze fysieke vapeshops

 

 

E-sigaret Eindhoven

Op zoek naar een e-sigaret winkel in Eindhoven? Laat dan simpel en snel je bestelling thuis bezorgen. Wanneer je bij Liquid Smoker je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan zal het dezelfde dag worden verzonden zodat je de bestelling de volgende dag al kunt ontvangen. Liquid Smoker verstuurt hoge kwaliteit e-sigaret merken en e-liquid producten tegen de beste prijs en de verzending is boven de €50 euro gratis anders maar €2,95.

Je kunt je bij ons uitgebreid oriënteren naar de verschillende mogelijkheden en ons ruime assortiment aan e-sigaretten en bijhorende e-liquid. Maar ook als je pas overstapt van roken naar het vapen, kunnen wij je verder helpen. Je wilt namelijk de beste e-smoker, maar voordat je er eentje kiest, moet je jezelf goed informeren. Zo zijn er namelijk verschillende soorten e-sigaret startersets. 

Beginnende e-smoker

Voor beginnende dampers in Eindhoven is het vaak belangrijk dat de e-smoker goedkoop is zodat zij laagdrempelig kunnen instappen. Wij bieden verschillende soorten e-sigaretten allemaal voor de beste prijs / kwaliteit verhouding. Deze zijn allemaal oplaadbaar en gaan een lange periode mee. Daarnaast helpen wij jou graag met vrijblijvend advies of met jouw vragen. 

E liquid kopen Eindhoven

Nicotine is de belangrijkste verslavende stof in reguliere sigaretten en dat is ook de reden waarom je e liquid met nicotine kan kopen. Als alternatief voor de gewone sigaret kun je e-liquid kopen in diverse nicotinesterktes tussen de 3mg en 18mg. Wil je zonder nicotine dampen? Daarvoor bieden wij ook e-liquid aan zonder nicotine. Dit kun je eventueel afbouwen door e-liquid te kopen van steeds lagere nicotine gehaltes. Ben je op zoek naar een breed assortiment aan e-liquid in Eindhoven? Wij hebben van verschillende merken, zoals onder andere Dekang, Vampire vape, Justfog, Dragon vape en Heisenberg vape, e-sigaret vloeistof te koop. 

Elektronische sigaretten van Liquid Smoker

Hoe je het ook noemt, een elektronische sigaret,e-sigaret, e-smoker, damppijp of vaper, bij Liquid Smoker in Eindhoven ben je op het juiste adres. Liquid Smoker is een speciaalzaak op het gebied van kwalitatieve hervulbare e-sigaretten. Bij ons kun je verschillende soorten e-smokers kopen tegen een betaalbare prijs. Buiten e-Smoker startpakketten voor beginners hebben wij ook diverse onderdelen, een ruim assortiment E liquid en een aantal mooie totaalpakketten. Tevens vinden wij het belangrijk om snel en degelijk advies te geven. Wij luisteren naar je vraag en denken hierbij in passende oplossingen. Je bent vrij om onze google beoordelingen te bekijken dan zie je wat onze klanten van onze service vinden!

Je kunt gemakkelijk thuis bestellen en verzenden overal in Nederland geheel gratis zoals in Echt, Weert, Helmond, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch, Valkenswaard, Arnhem.

 

Orders boven €50 geen verzendkosten

Of gratis afhalen in een van onze filialen

Komt u er even niet uit?

Klantenservice: 045-7370170 

Veilig en makkelijk betalen met o.a.

Ideal en Paypal

MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR.  ROKEN WERKT VERSLAVEND, BEGIN ER NIET AAN. SOMMIGE PRODUCTEN BEVATTEN DE VERSLAVENDE STOF NICOTINE. LIQUID SMOKER STEUNT HET NIX 18 BELEID ONLINE EN IN DE FYSIEKE WINKELS. NEEM ALTIJD UW LEGITIMATIE MEE EN ONLINE BESTELLEN ONDER DE 18 JAAR IS NIET MOGELIJK.

×

TOP
U dient 18 jaar te zijn om verder te gaan.

Bent u ouder dan 18 jaar?

preview